Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Projekt Razvojno-inovacijskog centra za lake metale u Šibeniku omogućiti će prijenos znanja sa Sveučilišta u Splitu

Split, 21. Kolovoz 2014.

Ispis E-mail

Predstavnici Ureda za transfer tehnologije sudjelovali su na inicijalnom sastanku u sklopu projekta „Uređenje i opremanje Razvojno-inovacijskog centra (iNavis) u Šibeniku“. Na sastanku su uz glavnog projektnog partnera Razvojnu agenciju Šibensko-kninske županije sudjelovali predstavnici Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, tvrtke CroNoMar d.o.o. i Hrvatske gospodarske komore te predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Cilj Razvojno-inovacijskog centra je doprinijeti konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kroz unaprjeđenje kapaciteta za razvoj tehnoloških inovacija i prijenos znanja u području lakih metala. Centar je osmišljen kao mjesto suradnje lokalne samouprave, nevladinih organizacija, akademske zajednice i gospodarstva koje nudi sadržaje potrebne za razvoj novih aluminijskih proizvoda.

Ured za transfer tehnologije pružati će potporne usluge u prijenosu znanja i tehnologija sa znanstveno-istraživačkih institucija, a partnerskim sudjelovanje želi se ostvariti što bolja suradnja s gospodarstvom cijele Jadranske regije.

 

inavis sastanak

Podijeli na društvenim mrežama