Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Došli ste do novog otkrića i želite ostvariti kontakt s partnerima u industriji te saznati sve o intelektualnom vlasništvu (patentima, licencama, autorskim pravima, ...)?

Informirajte se o raspoloživim mogućnostima financiranja i pronađite partnere za prijavu projekata.

Želite znati više o raspoloživom znanju i tehnologijama ili ste zainteresirani za suradnju sa znanstvenicima na vašim razvojnim projektima?

Trebate međunarodnog partnera za realizaciju vašeg projekta?

Europska poduzetnička mreža (EEN) najveća je europska potporna organizacija za male i srednje poduzetnike. Namijenjena je svima koji žele pronaći strane partnere te ostvariti poslovnu suradnju izvan Hrvatske.

Besplatna promocija Pretraži bazu tehnologije

Gospodarski susreti u sklopu Crowdsourcing week-a u Bruxellesu

Split, 22. Rujan 2015.

Gospodarska komora Bruxelles-a u suradnji s Europskim sajmom za poduzetničko financiranje (European Fair for Entrepreneurial Finance) te u sklopu Crowdsourcing Week-a 2015. organizira matchmaking event tj. gospodarske susrete na temu poduzetničkog financiranja.

Cilj ovog događanja je između ostalog stimulirati europsko poduzetništvo te ulaganja u mala i srednja poduzeća na području Europe, promovirati najbolje prakse financiranja i inicijativi za rast diljem Europe, pružiti informacije o dostupnim izvorima financiranja za dionike i poduzetnike, itd.

Gospodarski susreti će se održati u Bruxelles-u 23. listopada 2015. godine, a prijaviti se možete ovdje najkasnije do 12. listopada. Na istoj poveznici možete pronaći sve potrebne informacije.

Brošuru događanja preuzmite ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama