Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Došli ste do novog otkrića i želite ostvariti kontakt s partnerima u industriji te saznati sve o intelektualnom vlasništvu (patentima, licencama, autorskim pravima, ...)?

Informirajte se o raspoloživim mogućnostima financiranja i pronađite partnere za prijavu projekata.

Želite znati više o raspoloživom znanju i tehnologijama ili ste zainteresirani za suradnju sa znanstvenicima na vašim razvojnim projektima?

Trebate međunarodnog partnera za realizaciju vašeg projekta?

Europska poduzetnička mreža (EEN) najveća je europska potporna organizacija za male i srednje poduzetnike. Namijenjena je svima koji žele pronaći strane partnere te ostvariti poslovnu suradnju izvan Hrvatske.

Besplatna promocija Pretraži bazu tehnologije

Proširite svoja znanja o inovacijama i poduzetništvu

Split, 13. Studeni 2015.

EIT Digital organizacija i Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu uz podršku Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu, 26. studenog organiziraju jednodnevni "I&E Crash-Course" tečaj na temu inovacija i poduzetništva koji se provodi u okviru EIT Digital Outreach programa.

Tečaj koji će se održati u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice (sjeverna zgrada, II kat) s početkom u 9 sati, namijenjen je studentima preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija te istraživačima i suradnicima na projektima. U edukaciji će sudjelovati dva strana predavača koji će sadržaj izlagati na engleskom jeziku.

Svrha tečaja je pružiti sudionicima mogućnost stjecanja i proširenja znanja o poduzetništvu baziranom na tehnologiji i inovacijama, poslovnim modelima i kreaciji istih, financiranju, prezentiranju poslovnih ideja ulagačima i sl. Stoga, sudjelovanje na I&E Crash-Course-u predstavlja jedinstvenu priliku za sve studente koji imaju namjeru natjecati se na Nacionalnom studentskom startup natjecanju jer se na ovaj način mogu što bolje pripremiti i povećati šanse za pobjedu.

Isto tako, EIT Digital je za četvero sudionika (studenata preddiplomskih studija) osigurao stipendije za sudjelovanje u programu Trento zimske škole u Italiji (od 14. do 19. prosinca 2015.). Ukoliko želite saznati više o programu zimske škole te se prijaviti za dobivanje stipendije i sudjelovanje, molimo da preuzmete word dokument s informacijama i prijavnim obrascom, ispunite ga te pošaljete na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Program događanja možete pogledati ovdje, a više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Broj mjesta je ograničen stoga Vas molimo da, ukoliko želite sudjelovati, ispunite kratki prijavni obrazac.

eit logo

EIT Digital je vodeća europska organizacija za otvorene inovacije. Misija organizacije je poticanje inovacija digitalne tehnologije te poduzetničkog talenta kako bi se osigurao ekonomski rast i povećala kvaliteta života u Europi. Organizacija povezuje poduzetnike iz preko 130 najboljih europskih korporacija, malih i srednjih poduzeća, startup-ova, sveučilišta te istraživačkih instituta. Sjedište organizacije se nalazi u Bruxellesu, a podružnice se nalaze diljem Europe.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Podijeli na društvenim mrežama