Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Došli ste do novog otkrića i želite ostvariti kontakt s partnerima u industriji te saznati sve o intelektualnom vlasništvu (patentima, licencama, autorskim pravima, ...)?

Informirajte se o raspoloživim mogućnostima financiranja i pronađite partnere za prijavu projekata.

Želite znati više o raspoloživom znanju i tehnologijama ili ste zainteresirani za suradnju sa znanstvenicima na vašim razvojnim projektima?

Trebate međunarodnog partnera za realizaciju vašeg projekta?

Europska poduzetnička mreža (EEN) najveća je europska potporna organizacija za male i srednje poduzetnike. Namijenjena je svima koji žele pronaći strane partnere te ostvariti poslovnu suradnju izvan Hrvatske.

Besplatna promocija Pretraži bazu tehnologije

Predstavljanje promotivnih brošura Sveučilišta u Splitu

Split, 8. Veljača 2016.

U promotivnim brošurama Sveučilišta predstavljen je dio istraživačkih grupa sastavnica Sveučilišta te su prvi put na jednom mjestu sadržane informacije o radu, kompetencijama, opremi i uslugama koje mogu ponuditi grupe sa Sveučilišta. Cilj publikacije je, između ostaloga, povećati vidljivost i prepoznatljivost Sveučilišta u znanstvenoj i široj društvenoj zajednici.

Javno predstavljanje publikacija održat će se u utorak, 16. veljače u 13 sati u velikoj dvorani sjeverne zgrade Sveučilišne knjižnice. U nešto manje od mjesec dana snimljeno je 12 kratkih promotivnih video priloga i napravljena su 54 intervjua s istraživačima te je snimljeno više od 350 fotografija. Iz prikupljenim materijala nastale su kratke priče na hrvatskom i engleskom jeziku u kojima je cilj bio na zanimljiv način predstaviti široj publici Sveučilište i njegove sastavnice  te u isto vrijeme pružiti korisne informacije svima koje zanima saznati više o radu istraživačkih grupa.

sve brosure_foto2

Publikacije predstavljaju samo dio istraživačkog i stručnog rada Sveučilišta, ali su ipak iznimno važan i vrijedan materijal. Predstavljeni znanstvenici promovirali su ne samo vlastiti rad nego i rad svojih kolega i sastavnica s kojih dolaze, pa ih stoga mogu koristiti svi koji naše Sveučilište žele promovirati u odlasku na međunarodna sveučilišta. Materijali će biti koristan izvor informacija svim studentima u potrazi za znanstvenim područjem kojim se žele u budućnosti baviti, a kako je jedna od bitnih poruka koje publikacije sadrže otvorenost i spremnost na nove suradnje kako sa drugim institucijama tako i sa poduzetnicima vjerujemo da će biti zanimljive i svim tvrtkama u regiji koje za nove projekte žele angažirati Sveučilište.

Program događanja možete pogledati ovdje

Za sudjelovanje na događanju potrebno je kratko se registrirati na: http://bit.do/brosure

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja. 

Podijeli na društvenim mrežama