Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Predstavljanje projekta Poduzetničkog kapitala za inovacije i poduzetništvo u Splitu

Split, 13. Svibanj 2016.

Ispis E-mail

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu organiziraju predstavljanje projekta Poduzetničkog kapitala za inovacije i poduzetništvo – Projektna komponenta II: Fond za poticanje ulaganja u kapital u ranoj fazi financiranja (Seed Co-investment Fund), financiranog zajmom Svjetske banke.

Fond za poticanje ulaganja u kapital u ranoj fazi financiranja osigurava sufinanciranje inovativnih subjekata malog gospodarstva u Republici Hrvatskoj putem uvjetnih zajmova koji se odobravaju uz ulaganje privatnih ulagača u vlasnički kapital primatelja ulaganja. 

Ciljevi Fonda su:

  • Poticanje ulaganja prihvatljivih ulagača u vlasnički kapital inovativnih MSP-ova u Republici Hrvatskoj u svrhu daljnjeg razvoja i/ili komercijalizacije inovativnog proizvoda ili usluge.
  • Pružanje podrške razvoju inovativnih MSP-ova i novoosnovanih poduzeća do faze u kojoj su dobro pozicionirani za prihvat ulaganja od strane privatnih fondova poduzetničkog kapitala.

Za ulaganja Fonda planiran je ukupan iznos od 2,5 milijuna eura iz proračuna projekta Poduzetničkog kapitala za inovacije i poduzetništvo Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije koji se financira zajmom Svjetske banke.

Na predstavljanju će prisutni imati priliku čuti detaljnije informacije o Fondu, ciljanim korisnicima i ulagačima, kao i načinu prijave projekata za sufinanciranje. Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 30.000,00 eura do najviše 300.000,00 eura s trajanjem projekata do najviše 24 mjeseca. Natječaj je otvoren 13. travnja 2016. godine.

Predstavljanje će se održati 23. svibnja 2016. godine s početkom u 14 sati u Velikoj dvorani na 2. katu sjeverne zgrade Sveučilišne knjižnice u Splitu (Ruđera Boškovića 31). 

Za sudjelovanje na događanju potrebno je kratko se prijaviti ovdje

Program događanja pogledajte ovdje

Podijeli na društvenim mrežama