Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Došli ste do novog otkrića i želite ostvariti kontakt s partnerima u industriji te saznati sve o intelektualnom vlasništvu (patentima, licencama, autorskim pravima, ...)?

Informirajte se o raspoloživim mogućnostima financiranja i pronađite partnere za prijavu projekata.

Želite znati više o raspoloživom znanju i tehnologijama ili ste zainteresirani za suradnju sa znanstvenicima na vašim razvojnim projektima?

Trebate međunarodnog partnera za realizaciju vašeg projekta?

Europska poduzetnička mreža (EEN) najveća je europska potporna organizacija za male i srednje poduzetnike. Namijenjena je svima koji žele pronaći strane partnere te ostvariti poslovnu suradnju izvan Hrvatske.

Besplatna promocija Pretraži bazu tehnologije

KICkoff natjecanje: 10 hrvatskih startupova u borbi za milijun kuna

Split, 7. Srpanj 2016.

Više od 100 projektnih prijedloga, 12 europskih država i 6 polufinalnih natjecanja:KICkoff Natjecanje 2016 postaje sve popularnije! U rujnu, odabrani timovi iz polufinala odlaze u Varšavu boriti se za nagradu od 10.000 eura, profesionalno mentorstvo i priliku sudjelovanja u KIC InnoEnergy Highway akceleratorskom programu uz financijsku potporu u iznosu do 150.000 eura.

 

Čak 10 hrvatskih timova s inovativnim idejama na području energetike natjecat će se u polufinalu KICkoff natjecanja koje će se održati u petak, 8. srpnja 2016. godine u Zagrebu (Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27) s početkom u 12 sati. KICkoff natjecanje provodi KIC InnoEnergy, europska tvrtka posvećena promicanju inovacija, poduzetništva i obrazovanja na području održive energetike, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Razvojnom agencijom Zagreb – TPZ d.o.o, Fakultetom elektrotehnike i računarstva (FER), Step Ri znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci, Uredom za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu (UTT) i Centrom kompetencija za obnovljive izvore energije (CKOIE) čije je snage udružio INVENTO Capital Partners.

KICkoff Natjecanjeje poslovna ideja kojoj je cilj promicanje poduzetništva među mladima te pružanje potpore najboljim projektima koji mogu ubrzati održivi razvoj europskog energetskog tržišta. Više od 100 prijavljenih diljem Europe imat će priliku raditi s mentorima i sudjelovati na radionicama, a najbolji od njih dolaze pred stručni žiri u šest država: Bugarska, Hrvatska, Estonija, Grčka, Litva, Poljska i Mađarska.

U ponedjeljak, 4. srpnja u Razvojnoj agenciji Zagreb, mentori Andrey Shtylenko, Boris Golob, prof.dr.sc. Vedran Bilas i Ivo Friganović pripremali su hrvatske natjecatelje kako što bolje održati pitch.

Na polufinalu će se okupiti startup poduzetnici, poslovni i energetski stručnjaci, mentori, ulagači, entuzijasti, studenti i mediji. Svoje mjesto u žiriju osigurali su Ákos Dervalics, Damir Sabol, Ivica Meštrović, Predrag Vranić, Leopold Bottery te Frane Šesnić.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu, upoznaju i podrže svoje lokalne predstavnike 8. srpnja u Tribini Grada Zagreba gdje će se predstaviti startup ideje na energetskom tržištu koje bi mogle promijeniti svijet.

Ulaz je besplatan, a broj mjesta je ograničen.

Prijaviti se možete ovdje!

 

Podijeli na društvenim mrežama