Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Potpisani ugovori za financiranje projekata iz Programa provjere inovativnog koncepta

Split, 7. Srpanj 2016.

Ispis E-mail

Tijekom lipnja potpisana su i sa provedbom započela 4 projekta odobrena za financiranje iz Programa provjere inovativnog koncepta kojeg financira HAMAG-BICRO. 

Među projektima koji su odobreni za financiranje i koji su započeli s prvim aktivnostima su projekt prof.dr.sc. Ante Bilušića s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta pod nazivom Visokofrekventna ultrazvučna dijagnostička sonda za napredne oftalmološke primjene, projekt prof.dr.sc. Jure Radnića s Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije pod nazivom Eksperimentalna provjera mogućnosti primjene kamenih oblutaka za protupotresnu izolaciju građevina, zatim projekt dr.sc. Mira Bugarina s Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Modularni integralni koncept aluminijske konstrukcije hibridnog fotonaponskog i termo panela za ventilirane fasade, te projekt doc.dr.sc. Vedrane Čikeš Čulić s Medicinskog fakulteta pod nazivom RNazaH2A kao nova metoda u dijagnostici i liječenju tumora mokraćnog mjehura.

Ukupna vrijednost svih projekata je 2.119.975, 98 kn, a iznos sufinanciranja od strane HAMAG-BICRO-a je 1.360.851,19 kn.

Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu je u ulozi prepoznatog centara koji je sudjelovao u postupku Pretprijava i Prijava, zaprimao je i evaluirao Pretprijave i pružao savjetodavno podršku u procesu Prijave. U provedbi projekta pruža korisnicima potporu te vrši monitoring i komunikaciju s HAMAG-BICRO-m.

 

Podijeli na društvenim mrežama