Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Došli ste do novog otkrića i želite ostvariti kontakt s partnerima u industriji te saznati sve o intelektualnom vlasništvu (patentima, licencama, autorskim pravima, ...)?

Informirajte se o raspoloživim mogućnostima financiranja i pronađite partnere za prijavu projekata.

Želite znati više o raspoloživom znanju i tehnologijama ili ste zainteresirani za suradnju sa znanstvenicima na vašim razvojnim projektima?

Trebate međunarodnog partnera za realizaciju vašeg projekta?

Europska poduzetnička mreža (EEN) najveća je europska potporna organizacija za male i srednje poduzetnike. Namijenjena je svima koji žele pronaći strane partnere te ostvariti poslovnu suradnju izvan Hrvatske.

Besplatna promocija Pretraži bazu tehnologije

Potpisani ugovori za financiranje projekata iz Programa provjere inovativnog koncepta

Split, 7. Srpanj 2016.

Tijekom lipnja potpisana su i sa provedbom započela 4 projekta odobrena za financiranje iz Programa provjere inovativnog koncepta kojeg financira HAMAG-BICRO. 

Među projektima koji su odobreni za financiranje i koji su započeli s prvim aktivnostima su projekt prof.dr.sc. Ante Bilušića s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta pod nazivom Visokofrekventna ultrazvučna dijagnostička sonda za napredne oftalmološke primjene, projekt prof.dr.sc. Jure Radnića s Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije pod nazivom Eksperimentalna provjera mogućnosti primjene kamenih oblutaka za protupotresnu izolaciju građevina, zatim projekt dr.sc. Mira Bugarina s Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Modularni integralni koncept aluminijske konstrukcije hibridnog fotonaponskog i termo panela za ventilirane fasade, te projekt doc.dr.sc. Vedrane Čikeš Čulić s Medicinskog fakulteta pod nazivom RNazaH2A kao nova metoda u dijagnostici i liječenju tumora mokraćnog mjehura.

Ukupna vrijednost svih projekata je 2.119.975, 98 kn, a iznos sufinanciranja od strane HAMAG-BICRO-a je 1.360.851,19 kn.

Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu je u ulozi prepoznatog centara koji je sudjelovao u postupku Pretprijava i Prijava, zaprimao je i evaluirao Pretprijave i pružao savjetodavno podršku u procesu Prijave. U provedbi projekta pruža korisnicima potporu te vrši monitoring i komunikaciju s HAMAG-BICRO-m.

 

Podijeli na društvenim mrežama