Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Prijavite se za studentsku praksu u UTT-u

Ako ste student/ica diplomskih studija Sveučilišta u Splitu i imate nešto slobodnog vremena, a želite obogatiti Vaš životopis, okušati se u radu u području koje nije u direktnoj vezi s Vašim studijskim usmjerenjem te naučiti nešto više o transferu tehnologije, inovacijama, zaštiti intelektualnog vlasništva i poduzetništvu prijavite se na studentsku praksu u UTT-u.

student

Zašto bi Vam praksa mogla biti korisna i zbog čega se prijaviti? Prije svega to su iskustvo rada u timu i na projektima UTT-a kao i prilika da ostvarite nove kontakte, a možda upoznate i buduće poslodavace. Uz mentorstvo stručnjaka iz UTT-a naučit ćete osnovne pojmove iz intelektualnog vlasništva, stvaranja poslovnih modela, dizajniranja projekata i dr.

Ono što očekujemo od studenata koji se prijave za praksu su visoka motiviranost i angažiranost u ukupnom trajanju od 16 sati tjedno u periodu od tri mjeseca (jedan dio poslova obavljat će se u UTT-a, a drugi dio prema dogovoru i od kuće). Studentska praksa započinje kratkom edukacijom uz mentoriranje djelatnika UTT-a nakon čega student nastavlja rad na projektima i aktivnostima UTT-a.

Više informacija o studentskoj praksi možete pročitati ovdje. Svoj europass životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku pošaljite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napomena: studentska praksa održavat će se u dva ciklusa od 1. ožujka do 31. svibnja i od 1. listopada do 31. prosinca. Odabir prijavljenih kandidata vršiti će se 10 dana prije predviđenog početka prakse. 

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.