Step Ri organizira webinar “Boosting growth through the EIC Accelerator funding scheme”

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Program EIC Accelerator najpoželjniji je europski fond za financiranje visokopotentnih i visokorizičnih inovativnih tvrtki duboke tehnologije.

Program pruža financijsku potporu na dva načina: do 2,5 milijuna eura bespovratnih sredstava i do 15 milijuna eura kapitala. U 2024. godini ukupan proračun iznosi 675 milijuna eura. Open calls dostupni su tvrtkama iz svih industrija, dok su Challenge calls usmjereni na specifične teme.

Program EIC Accelerator dio je europskog programa Horizon Europe vrijednog 95,5 milijardi eura, koji podržava istraživanje i razvoj tehnologije u različitim fazama, od početnih ideja do komercijalizacije i globalnog rasta.

Ovaj webinar polaznicima će pružiti sve potrebne informacije o programu EIC Accelerator. Na kraju webinara, polaznici bi trebali biti sposobni donositi informirane odluke o prijavi.

Teme koje će biti obuhvaćene uključuju upute o prijavi za program, detalje o načinu procjene prijava i vodič kroz sve potrebne korake. Webinar će pristupiti na praktičan način uključujući podatke i iskustva uspješnih priča.

Događaj će se održati na engleskom i hrvatskom jeziku.

Webinar je namijenjen poduzetnicima i vlasnicima tehnoloških tvrtki koji žele saznati više o programu EIC Accelerator i načinu njegove uporabe za rast i razvoj svojih tvrtki.

Prijaviti se možete na stranici: https://www.step.uniri.hr/event/webinar/boosting-growth-through-the-eic-accelerator-funding-scheme/