Za istraživače

Započnite zaštitu i komercijalizaciju rezultata Vaših istraživanja.

USLUGE

Zaštita intelektualnog vlasništva

Intelektualno vlasništvo ne mora biti samo novi izum koji će revolucionizirati tržište, već i poseban postupak ili način na koji nešto radite i koji Vas razlikuje od drugih. Provedbom istraživanja kontinuirano stvarate intelektualno vlasništvo koje je dragocjena nematerijalna imovina i može doprinijeti prepoznatljivosti Vas i Vaše institucije.

Pronalazak partnera

Uspostavljanje i unaprjeđenje suradnje između znanstvene i poslovne zajednice kao i pronalaženje strateških partnera za suradnju sa Sveučilištem ključni su koraci u procesu komercijalizacije znanja i rezultata znanstvenih istraživanja.

Pronalazak izvora financiranja

Za svaki projekt jedna od ključnih stvari je pronalazak izvora financiranja. Podržavajući Vaše planove, možemo Vam pomoći da pronađete prikladan izvor financiranja za svoje inovacije i biti ćemo Vam na raspolaganju za sva pitanja i izazove na koje naiđete.

Edukacije

Kontinuirano stjecanje znanja nužno je za razvoj osobnih kompetencija i razumijevanje procesa transfera znanja i tehnologije i suradnje s gospodarstvom. Kroz pružanje različitih edukacija iz područja poduzetničkih vještina, zaštite intelektualnog vlasništva, suradnje i prijave projekata pomažemo pri stjecanju kompetencija koje će osigurati postizanje boljih rezultata i riješiti potencijalne probleme.

Što radimo za vas

Što radimo za vas

01. Razotkrivanje intelektualnog vlasništva

Popunjavanje obrasca za pred-razotkrivanje intelektualnog vlasništva prvi je korak u zaštiti i komercijalizaciji Vaše intelektualne kreacije. Sve informacije koje nam otkrijete strogo su povjerljive te će se koristiti samo za procjenu Vaše inovacije.

02. Stručna procjena intelektualnog vlasništva

Pred-razotkrivanjem ste nam dali osnovne informacije koju su potrebne za stručnu procjenu tehničkog i komercijalnog potencijala istraživačkih rezultata i kreiranje strategije zaštite i upravljanja intelektualnim vlasništvom te pronalazak strateških partnera.

03. Zaštita intelektualnog vlasništva ili pronalazak partnera

Kako bi se moglo komercijalno iskorištavati intelektualnu kreaciju potrebno ju je prvo zaštiti, a potom pronaći zainteresirane partnere. Osim što pružamo potporu u svim fazama zaštite intelektualnog vlasništva, savjetujemo i u drugim fazama transfera tehnologije, posebno pronalasku partnera i sklapanju ugovora.

04. Follow-up​

Naravno, naša suradnja ne završava jednom kada izađete iz naših prostorija. Tu smo za Vas i nakon implementacije planiranih aktivnosti, pratit ćemo Vaš rad, i biti vam dostupni za sva pitanja i savjete.

Javite nam se

Jeste li spremni učiniti prvi korak u zaštiti i komercijalizaciji Vaše intelektualne kreacije?