Uspješne priče

Pretvorite svoju priču u uspjeh.

Čast nam je predstaviti uspješne priče koje smo nekad pratili i od samih začetaka ideja. Priče koje ovdje pročitate doprinijele su i još uvijek doprinose razvitku znanosti i gospodarstva. Ponosni smo što su nam ukazali povjerenje i dopustili nam da pratimo njihov rast i pomažemo im u ostvarenju njihovih ciljeva.

UTT Priče

Uspješnice

Suradnja s institucijom specijaliziranom za transfer tehnologije može pomoći kako znanstvenicima u komercijalizaciji rezultata istraživanja, tako i poduzetnicima u unaprjeđenju poslovanja i jačanju konkurentnosti. Istraživanja pokazuju kako su kombinacija znanja o samoj tehnologiji koju ima znanstvenik, inovator ili tvrtka te bogato iskustva i mreže kontakata koju pruža potporna institucija ključ, koji uz uloženi trud donosi rezultate.

Kao što je Abraham Lincoln jednom rekao, ”uvijek vodite računa da je vaša predanost uspjehu važnija od bilo čega”. Odvažite se, učinite prvi korak u komercijalizaciji svoje inovacije. Nadamo se da ćemo jednoga dana pisati i o Vama kako bi inspirirali i motivirali druge da učine svoj prvi korak ka uspjehu.