Za tvrtke

Unaprijedite Vaše poslovanje i proširite se na nova tržišta.

USLUGE

Širenje na nova tržišta

Kada širite svoje poslovanje na druge zemlje, potreban Vam je kompetentan i pouzdan partner. Naša baza poslovne i tehnološke suradnje putem Europske poduzetničke mreže sadrži tisuće profila tvrtki zainteresiranih za suradnju. Tu smo za Vas kako bismo Vas savjetovali i pomogli Vam od prvog kontakta pa do sklapanja posla.

Inovacije proizvoda i usluga

Uvodite novi proces, razvijate proizvod ili uslugu? Našom stručnom procjenom dobiti ćete uvid u kvalitetu i potencijal kojeg Vaša inovacija ima. Također ćete dobiti pomoć pri započinjanju procesa inoviranja, poboljšanju upravljanja inovacijama i smjernice za izradu inovacijske strategije.

Zaštita intelektualnog vlasništva

Intelektualno vlasništvo može biti Vaš novi izum koji će revolucionizirati tržište, ili poseban način na koji nešto radite i koji Vas razlikuje od konkurencije. Vaše intelektualno vlasništvo dragocjena je nematerijalna imovina koju biste trebali zaštititi i njime pravilno upravljati kako biste generirali prihode i poboljšali svoju konkurentsku prednost na tržištu.

Pronalazak izvora financiranja

Za svaki projekt jedna od ključnih stvari je pronalazak izvora financiranja. Podržavajući Vaše planove, možemo vam pomoći da pronađete prikladan izvor financiranja za svoje inovacije i biti ćemo vam na raspolaganju za sva pitanja i izazove na koje naiđete.

Edukacije

Zbog dinamičnosti i neprestanog mijenjanja okruženja, kontinuirano stjecanje znanja nužno je opstanak na tržištu. Kroz pružanje različitih edukacija, pokrivamo potrebe za znanjem kroz različite stadije razvoja poslovne ideje i pomažemo pri stjecanju kompetencija koje će osigurati postizanje boljih poslovnih rezultata i rješavanje potencijalnih problema.

Kako vas savjetujemo

Kako vas savjetujemo

01. Analiza potreba

Kako bi na najbolji način odgovorili na Vaše potrebe želimo Vas bolje upoznati. Odgovorite na nekoliko pitanja i predstavite nam se, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

02. Plan aktivnosti

Nakon uvida u Vaše potrebe, sastavljamo plan aktivnosti i strategiju s ciljem rješavanja Vaših problema i postizanja boljih poslovnih rezultata.

03. Implementacija

Kroz evaluacije, edukacije i konzultacije, zajedno radimo na optimalnom rješenju za Vas. Pružamo savjetovanje i smjernice za sve izazove koji Vas ometaju na Vašem putu ka uspjehu.

04. Follow-up​

Naravno, naša suradnja ne završava jednom kada izađete iz naših prostorija. Tu smo za Vas i nakon implementacije planiranih aktivnosti, pratit ćemo Vaš rad, i biti Vam dostupni za sva pitanja i savjete.

Učinite prvi korak

Odgovorite na nekoliko pitanja vezanih uz Vašu tvrtku i djelatnost kojom se bavite i recite nam koja su Vaša očekivanja.

Europska poduzetnička mreža (EEN)

Ured za transfer tehnologije mjesto je povezivanja znanosti i gospodarstva i najbolje polazište za pronalaženje partnera u gospodarstvu koji imaju potrebu za znanjem i istraživačko-analitičkim kapacitetom Sveučilišta. 

Osim što Ured za transfer tehnologije savjetuje i pruža potporu u pitanjima intelektualnog vlasništva i transfera tehnologija, pruža podršku i promiče sudjelovanje u europskim projektima istraživanja i razvoja, te na međunarodnoj razini promiče istraživačko-razvojni potencijal Sveučilišta. Jedan od način za međunarodnu promociju i pronalazak partnera za prijavljivanje europskih projekata je Enterprise Europe Network (EEN).

Europska poduzetnička mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija, pruža odlične kontakte i poveznice u 54 zemlje te povezuje preko 3.000 stručnjaka s područja poduzetništva, inovacija i transfera tehnologije s ciljem promidžbe konkurentnosti i inovacija na lokalnoj i europskoj razini pa i šire.