Vidimo se na ‘Digitalisation in Agri-food’ online događanju 10. svibnja!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Zanima li vas tema digitalizacije u poljoprivredi? Želite li znati koja rješenja nude odabrane IT tvrtke iz regije? Pridružite nam se na online događaju WB++ (Western Balkans +Slovenija +Hrvatska) “Digitalisation in Agri-food” i saznajte što kompanije u regiji trenutno nude.

Zabilježite datum – 10. svibnja 2023. od 10 do 12:00 online

Događanje je besplatno uz prethodnu prijavu putem linka: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMscuqtrz0pGNZ4hBSb-6vfZ3XWmyy6wfIw#/registration

Zašto sudjelovati?

  • Prilika da čujete digitalna rješenja iz regije koja mogu biti korisna za vaš posao,
  • Upoznajte tvrtke iz regije,
  • Networkajte,
  • Pronađite buduće partnere za svoj posao,
  • Saznajte kako vam Enterprise Europe Network (EEN) i FINNO platforma mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja.

Događanje WB++ zajednička je inicijativa partnera iz zemalja zapadnog Balkana (+Slovenija +Hrvatska) s ciljem povezivanja tvrtki i jačanja partnerstva i povezivanja u regiji.

Enterprise Europe Network mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija, pruža odlične kontakte i poveznice u 54 zemlje te povezuje preko 3.000 stručnjaka iz različitih područja na lokalnoj i internacionalnoj razini. Putem platforme FINNO nude se besplatne usluge savjetovanja za izvore financiranja za inovacije, internacionalizaciju poslovanja i rast poslovanja.

Na prvom WB++ događanju ‘Digitalisation in Tourism’ 10 tvrtki iz regije predstavljalo je svoje proizvode i usluge pred gotovo 100 sudionika, a kako je prošlo možete vidjeti na Youtube-u.