“Bring IT forward!” – prijavite se na meet-up za žene u poduzetništvu

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Razvojna agencija Split – RaST organizira meet-up za žene u poduzetništvu pod nazivom “Bring IT forward!”. Meet-up će se održati simbolično na Dan žena, u srijedu, 8. ožujka od 14 sati do 16 sati u Borgo baru u Splitu, na adresi Domovinskog rata 21.

Meet-up je namijenjen prvenstveno ženama u ICT sektoru, ženama poduzetnicama i onima koje to tek žele postati, ali i svima ostalima koji žele poslušati zanimljive priče gošća poduzetnica iz ICT sektora, razmijeniti iskustva, postaviti pitanja ili dobiti vrijedne savjete za bavljenje poduzetništvom.

Svoja iskustva i savjete iz prve ruke s vama će podijeliti:

  • Biljana Cerin, stručnjakinja u području upravljanja rizicima informacijske sigurnosti, ocijenjena jednom od 50 najutjecajnijih žena ICT-a u Hrvatskoj te jednom od 50 najutjecajnijih žena u kibernetičkoj sigurnosti od strane britanskog SC Magazine
  • Ena Melvan, znanstvenica, poduzetnica i osnivačica višestruko nagrađivanog start-upa Metabelly
  • Helena Matuša, direktorica Poduzetničkog centra KZŽ i direktorica hrvatskog ureda Svjetskog investicijskog foruma poslovnih anđela (WBAF)
  • Marijana Šarolić Robić, TEDex speakerica, mentorica brojnim startup-ima i predsjednica udruge Professional Women’s and Men’s Network Croatia
  • Franka Grubišić, poduzetnica i pokretačica inkubatora za kreativno žensko poduzetništvo Oaza

Moderatorica događanja je novinarka Ivana Šilović.

Po završetku meet-upa sve sudionike čeka mala zakuska i neformalno druženje.

Za sudjelovanje se možete prijaviti ispunjavajući prijavnicu na linku. Radi ograničenog broja sudionika, prijave se zaprimaju do popunjenja mjesta.

Više informacija o događanju pronađite na službenoj stranici razvojne agencije Split

Meet-up se organizira u sklopu projekta “„RaSTom do razvoja poduzetništva“ financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Nositelj projekta je Razvojna agencija Split – RaST d.o.o., a partner na projektu je Grad Split.