Prijavite se na Big Bang Camp – Step Ri od 16. do 20. rujna 2023.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu organiziraju Big Bang Camp, kamp namijenjen znanstvenicima i poduzetnicima koji razvijaju novu tehnologiju, kao i onima koji žele postati poduzetnici. Big Bang Camp je petodnevni program mentoriranja tijekom kojeg će sudionici uz pomoć iskusnih mentora utvrditi njihov tržišni potencijal i izraditi hodogram pretvaranja tehnologije u proizvode i usluge koje imaju vrijednost na tržištu.

Osim strukturiranog mentoriranja, najbolji timovi će imati priliku osvojiti bogate nagrade. Timovi se mogu sastojati od max 2 člana, a sudjelovanje je besplatno i uključuje smještaj i prehranu.

Big Bang Camp će se održati u Step Ri prostorima od 16. do 20. rujna 2023. godine. Prijave na program otvorene su do 7. srpnja 2023. putem poveznice. Više informacija o programu pročitajte na službenoj objavi Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka.

Poziv na događanje “FINNOvation meetEENg”

FINNOvation meetEENg je online b2b događanje za povezivanje inovativnih tvrtki koji organiziraju savjetnici najveće mreže podrške malim i srednjim poduzećima, Enterprise Europe Network – EEN.