Prijavite se za sudjelovanje na Info danu o međunarodnim programima za financiranje tržišno orijentiranih projekata

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Prijavite se za sudjelovanje na Info danu o međunarodnim programima za financiranje tržišno orijentiranih projekata

Ako ste mali ili srednji poduzetnik s idejom za razvoj novih proizvoda i zanima vas kako ih financirati, prijavite se na Info dan koji će se održati u Splitu 27.11.2023. s početkom  u 9:45 u prostoru FESB-a, Ruđera Boškovića 32, ulaz s vanjske, zapadne strane fakulteta.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) zajedno s Uredom za transfer tehnologije, Sveučilišta u Splitu organizira Info dan o međunarodnim programima za financiranje tržišno orijentiranih projekata.

  • EUREKA– program kojim se potiču mala, srednja i velika poduzeća na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti.
  • Eurostars– je program za istraživanje i razvoj nastao kao zajednička inicijativa EUREKA-e i Europske komisije.
  • Europsko inovacijsko vijeće (EIC)– instrument u okviru programa Obzor Europa koji podržava vrhunske inovatore, poduzetnike i male tvrtke.
  • Enterprise Europe Network (EEN)– je najveća svjetska mreža koja poduzetnicima pruža informacije potrebne za razvoj poslovanja i pronalaska kvalitetnih poslovnih partnera.

Nakon predstavljanja mogućnosti financiranja održat će se i predavanje na temu o važnosti i koristima zaštite intelektualnog vlasništva za male i srednje poduzetnike. Intelektualno vlasništvo je nematerijalna imovina koja kada je zaštićena može doprinijeti prihodima i poboljšati konkurentnost na tržištu. Tijekom predavanja bit će riječi i o mogućnostima financiranja i opcijama zaštite.

Nakon predavanja pridružite nam se na druženju uz kavu i grickalice!

Program pogledajte ovdje .

Za sudjelovanje potrebno je kratko se prijaviti na: https://forms.gle/N1PuiWesESRA85WM8