Vidimo se na ‘Digitalisation in Manufacturing’ online događanju 22. rujna!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Zanima li vas tema digitalizacije u proizvodnji? Želite li znati koja rješenja nude odabrane tvrtke iz regije? Pridružite nam se na online događaju WB++ (Western Balkans +Slovenija +Hrvatska“Digitalisation in Manufacturing” i otkrijte najnovija rješenja u industriji.

Zabilježite datum – 22. rujna 2023. od 10 do 12:00 online!

Događanje je besplatno uz prethodnu prijavu putem linka: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUvduurqTwjGNVN_X3i53PliX9rbootjLrw

Zašto sudjelovati?

  • Prilika da čujete digitalna rješenja iz regije koja mogu biti korisna za vaš posao,
  • Upoznajte tvrtke iz regije,
  • Networkajte,
  • Pronađite buduće partnere za svoj posao,
  • Saznajte kako vam Enterprise Europe Network (EEN) i FINNO platforma mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja.

Događanje WB++ zajednička je inicijativa partnera iz zemalja zapadnog Balkana (+Slovenija +Hrvatska) s ciljem povezivanja tvrtki i jačanja partnerstva i povezivanja u regiji.

Enterprise Europe Network mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija, pruža odlične kontakte i poveznice u 54 zemlje te povezuje preko 3.000 stručnjaka iz različitih područja na lokalnoj i internacionalnoj razini. Putem platforme FINNO nude se besplatne usluge savjetovanja za izvore financiranja za inovacije, internacionalizaciju poslovanja i rast poslovanja.

Iza nas su već dva WB++ događanja ‘Digitalisation in Tourism’ i ‘Digitalisation in Agri-food’ gdje je preko 20 tvrtki iz regije predstavljalo je svoje proizvode i usluge pred gotovo 200 sudionika, a kako je prošlo možete vidjeti na Youtube-u.

Poziv na događanje “FINNOvation meetEENg”

FINNOvation meetEENg je online b2b događanje za povezivanje inovativnih tvrtki koji organiziraju savjetnici najveće mreže podrške malim i srednjim poduzećima, Enterprise Europe Network – EEN.