Company Mission u sklopu sajma plave ekonomije InnovAzul u Cadizu

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Sveučilište u Splitu i HAMAG-BICRO, u suradnji sa Sveučilištem u Cadizu i Europskom poduzetničkom mrežom Španjolske, organizira posjet hrvatskih tvrtki sajmu plave ekonomije InnovAzul – International Blue Knowledge and Growth Meeting.

Sajam se održava od 29. studenog do 2. prosinca 2022. godine te okuplja dionike iz raznih dijelova plave ekonomije s ciljem umrežavanja i ostvarivanja suradnje među sudionicima. Sajmom su obuhvaćene teme od akvakulture, logistike pomorskih luka, brodogradnje, obnovljivih energija te mnoge druge. Događanje je prvi put organizirano 2018. godine s iznimno dobrim rezultatima. Sudjelovalo je preko 300 kompanija iz područja plave ekonomije te je ostvareno više od 450 sastanaka.

Zainteresirane tvrtke se mogu prijaviti za sudjelovanje u sajmu putem javnog poziva za gospodarske susrete te ostvariti financiranje putnih troškova u visini troška aviokarte. Više o pozivu možete pronaći na linku.

Poziv na događanje “FINNOvation meetEENg”

FINNOvation meetEENg je online b2b događanje za povezivanje inovativnih tvrtki koji organiziraju savjetnici najveće mreže podrške malim i srednjim poduzećima, Enterprise Europe Network – EEN.