Produljen rok prijave na poziv ‘Dokazivanje inovativnog koncepta’ i izmjene uputa za prijavitelje

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Produljen je rok za prijave na javni natječaj ‘Dokazivanje inovativnog koncepta’ te je novi rok za prijavu sada 31. siječnja 2023. Novost u pozivu je i to što je sada PDV prihvatljiv trošak za organizacije kojima je PDV nepovrativ. 

Sukladno tome, Sveučilište u Splitu, kao prepoznati centar i obavezan partner u provođenju projekata koje prijavljuju javne istraživačke organizacije, produljuje rok za iskazivanje interesa za odabir Sveučilišta kao partnera na projektu. 

Iskaz interesa za prijavitelje koji su sa Sveučilišta u Splituhttps://forms.gle/FaCqSmriwKPijJTK9 

Iskaz interesa za prijavitelje koji nisu zaposlenici Sveučilišta u Splituhttps://forms.gle/PBdyKCM15ZxC3Jjk7 

Rok za ispunjavanje iskaza interesa je do ispunjenja internih kapaciteta Sveučilišta za prihvat novih projekta, najkasnije do 2. siječnja 2023. Svi koji su iskaz interesa ranije poslali nisu dužni ponovno se javljati. Svaka prijava nužno mora zadovoljiti osnovne kriterije kako je propisano pozivom (inovativnost, tržišni potencijal i metodologija provedbe). Prijave se uzimaju u obzir po redoslijedu zaprimanja. Prepoznati centar podržat će najviše 10 prijava van Sveučilišta u Splitu.

Poziv na događanje “FINNOvation meetEENg”

FINNOvation meetEENg je online b2b događanje za povezivanje inovativnih tvrtki koji organiziraju savjetnici najveće mreže podrške malim i srednjim poduzećima, Enterprise Europe Network – EEN.