Prijavite se za sudjelovanje na Ocean Hackathonu 2021.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Prijavite se na Ocean Hackathon! Dajte svoj doprinos našim morima, učite, družite se, i osvojite odlične nagrade!

Ocean Hackathon® je 48-satno događanje tijekom kojeg timovi imaju jedinstvenu priliku za razvoj inovativnih ideja koristeći digitalne podatke vezane uz more i obalno područje. Natjecanje će se ove godine održati od 5. do 7. studenog na 5 kontinenta i 14 gradova diljem svijeta. Pobjednicima iz svakog grada plaćeno je putovanje i osigurani svi troškovi za finalno natjecanje u Brestu koje će se održati krajem godine, a nagrade očekuju i pobjednike lokalnog natjecanja u Splitu.

Vlasnicima izazova potrebni su motivirani i entuzijastični članovi koji su voljni isprobati nešto novo i u 48 sati ponuditi rješenje za važna pitanja vezana uz more i priobalno područje. U Splitu je prijavljeno 8 izazova, a više o njima i o tome kako im vi možete pomoći pronađite u katalogu.

Platforma za registraciju natjecatelja je otvorena, a rok za prijavu je 5. studenog.

Organizatori Ocean Hackathona® na Sveučilištu u Splitu su Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu, s partnerima Europskom poduzetničkom mrežom, SEA-EU alijansom i SPI poduzetničkim inkubatorom, i uz potporu ICT županije.

Kako je bilo prošle godine, možete pogledati u kratkom videu: